Navlesnorshuer 10 års fødselsdag

 

Projekt Navlesnorshuer har nu været i gang i 10 år - med stor succes. Projektet har været en succes både hos jer strikkere og hos forældrene til de nyfødte. Også personalet på fødeafdelingen på Regionshospital Nordjylland Hjørring har udtrykt stor glæde over projektet. 

Mange flittige hænder og hoveder har været i gang både med strikkepindene og med fantasien. Huerne er både ensfarvede, stribede og med flotte mønstre. Enkeltpersoner, brugere af aktivitetscentre, og beboer på plejehjem har strikket flittigt. Vi er meget taknemlige for alle de flotte huer, som er blevet strikket til de nyfødte i Vendsyssel. Vi har modtaget huer fra hele Vendsyssel, herunder Læsø, ligesom vi har modtaget huer fra Vestjylland og Sjælland. Ja, vi har sågar modtaget huer, der er strikket på Grønland. Indtil nu har vi leveret ca. 14000 små nyvaskede huer til fødegangen.

Vi ønsker at fejre 10 årsdagen for projektets start og vil derfor gerne se så mange som muligt af vore strikkere og forældre m/børn, som har fået en hue.

Vi vil derfor gerne invitere dig/jer til 10 års jubilæum
Regionshospital Nordjylland Hjørring er vært ved kaffe, te og saftvand. Hjørring Soroptimistklub serverer kagemand sponsoreret af KonditorBager Højene, Bageri Haabet, Føtex og Lagkagehuset.

Vi glæder os meget til nogle hyggelige eftermiddagstimer sammen med jer.