Stop Kvindehandel - Trafficking

SI Hjørring sælger hvert år den 8. marts lilla sløjfer til fordel for Reden Internationals arbejde Stop Kvindehandel/ Trafficking

Sløjfer - 20 kr.

 Stop Kvindehandel Trafficking

 Stop handel med kvinder

Danmarksunionens projekt: ”Stop Kvindehandel” hjælper unge udenlandske kvinder, der står i en desperat situation og har samtidig fokus på at forsøge at forhindre, at kvinderne når dertil.

Danmarksunionens projekt: ”Stop Kvindehandel” hjælper unge udenlandske kvinder, der står i en desperat situation og har samtidig fokus på at forsøge at forhindre, at kvinderne når dertil. Kvinderne, der ufrivilligt er blevet ofre for kvindehandel og prostitution i Danmark, har oftest ikke anden mulighed for støtte. Hjælpen, der er professionel, ydes igennem bl.a. Reden International i København men også gennem vores unikke samarbejde med Soroptimist klubberne i Rumænien og Lithauen, hvor nogle af de handlede kvinder, vi ser i Danmark, kommer fra.

Danske soroptimister har via sløjfesalg gennem årene samlet mange hundrede tusinde kroner sammen til projektet.

Pengene bliver bl.a. brugt til at finansiere oplysning og kommunikation om kvindehandel generelt og som et vigtigt tilskud til det svære opsøgende arbejde.

Vi modtager med glæde donationer til projektet på reg nr. 2600     konto nr. 6875974643